Flytte boblebad

Flytte boblebad Oslo | Profesjonell frakt og transport av boblebad, spa bad og utendørs bad i Oslo, bestill flyttehjelp i dag. Flyttebyrå som flytter jacuzzi i Oslo og omegn.

Flytting boblebad i Oslo

Trenger du hjelp til å flytte ditt boblebad eller spabad? Våre profesjonelle flyttetjenester er her for å sikre en problemfri flytting av boblebad og annet utstyr. Finn og sammenlign priser fra lokale flyttebyrå som har spesialisert seg på tunge løft, som det å flytte en jacuzzi og boblebad.

Flytte boblebad Oslo

Flyttebyrå som flytter boblebad

Noen flyttebyrå som har lang erfaring med spesialflytting og flytter boblebad, spa og jacuzzi.

Oslo Spesialflytting

Bærehjelp og tunge løft

981 52 441

Lysekroner.  •  Piano  •  Flygel

Sinsenveien 28
0572 Oslo

Flytting av lysekroner

Lang erfaring

800 35 988

Pianoflytting  •  Lysekroner  •  Boblebad

Østensjøveien 36
0667 Oslo

Sirva Flyttebyrå

Tidl. Team Relocations

67 16 16 16

Utenlandsflytting  •  Nasjonal

Ankerveien 209
1359 Eiksmarka

Forberedelser før du flytter boblebad

Før flyttingen starter, er det noen smarte forberedelser som forenkler prosessen:

 • Først og fremst må boblebadet tømmes for vann. Koble en hageslange til avløpsventilen og led slangen til et egnet avløpsområde. Åpne ventilen og la alt vannet renne ut. Hvis ditt boblebad ikke har en innebygd avløpsventil, kan en nedsenkbar pumpe være nødvendig.
 • Sikkerheten er viktig, så sørg for å koble fra alle elektriske kilder til boblebadet. Dette inkluderer å fjerne alle kabler og kontakter fra stikkontakter, samt å slå av hovedstrømbryteren for å unngå elektriske risikoer
 • Når vannet er tømt, bruk en myk klut og mildt rengjøringsmiddel til å rengjøre alle overflatene på boblebadet. Tørk det grundig for å hindre vannskader eller mugg under transport
 • Ta ut alle løse deler som puter, filter, jetdyser og annet tilbehør. Pakk dem trygt ned og hold dem organisert, så du lett kan sette dem på plass igjen når boblebadet er installert på nytt sted
4,9
4,9 out of 5 stars (based on 76 reviews)
Veldig fornøyd, anbefales!93%
Godt levert!3%
Fornøyd!4%
Ikke som forventet!0%
Anbefales ikke!0%

Få hjelp med flytting av ditt boblebad

Er du på flyttefot og bekymrer deg for hvordan du skal håndtere flyttingen av ditt boblebad? Sett bort jobben til profesjonelle som er her for å hjelpe deg med en profesjonell flytting. Boblebad er blant de mest utfordrende gjenstandene å flytte på grunn av deres størrelse og vekt. Det er derfor viktig å overlate jobben til eksperter, som har dybdekunnskap og erfaring med slik spesialisert transport.

Hjelp med å flytte boblebad

Flytting av spabad, jacuzzi og boblebad

På grunn av den enorme vekten til et boblebad, tekniske ferdigheter som trengs for å trygt tømme og koble det fra elektriske kilder, pluss dets ekstreme følsomhet for støtende bevegelser, krever flytting av et boblebad nøye planlegging. Boblebad representerer en stor investering, og tanken på å etterlate dem til nye eiere er ofte uaktuell. Med erfarne flyttebyrå får du tilgang til et team som ikke bare har teknisk ekspertise, men også den nødvendige erfaringen for å håndtere flytting og transport av boblebad.

Slik flyttes boblebad

Kan du flytte et boblebad alene uten profesjonell hjelp? Ja, men farene og risikoene ved å flytte et boblebad over på siden alene kan oppveie fordelene. Det er vanligvis bedre å bruke et topprangert flyttebyrå for boblebad med den erfaringen som trengs for å transportere boblebadet.

På grunn av vekten og størrelsen på boblebadet er det viktig å ha nok hjelp tilgjengelig for å løfte og flytte det sikkert. Før flytting vil flyttebyrået enten be om bilder eller gjøre en besiktigelse.

 • Vurder ruten boblebadet skal transporteres gjennom, inkludert døråpninger, trapper og eventuelle hindringer. Planlegg og mål for å sikre at boblebadet kan passere trygt
 • Unngå å flytte boblebadet under dårlige værforhold som kan gjøre flyttingen mer komplisert og risikabel
 • Sørg for å ha riktig utstyr tilgjengelig
 • Bærestropper
 • Kraftige traller for tungt utstyr
 • Flyttetepper

Hvor mye koster det å flytte boblebad

Kostnaden for å flytte et boblebad varierer avhengig av flere faktorer som størrelse, vekt, avstand og kompleksiteten ved flytteprosessen.

Les mer om hjelp til å flytte arkivskap, piano og badekar.

For mindre boblebad koster det i gjennomsnitt mellom 6.000 til 10.000 kroner å flytte et boblebad. Ved større flyttinger kan prisen være det dobbelte. Kortere flyttinger, som fra en del av eiendommen til en annen, vil være billigere. Lengre distanser, spesielt over bygrenser, vil øke kostnadene betydelig på grunn av transport og tid involvert.

 • Grad av utfordring ved å laste og losse boblebadet på hvert sted vil også påvirke prisen. Komplekse situasjoner som krever spesiell håndtering eller utstyr kan føre til høyere kostnade

Den endelige prisen for å flytte et boblebad avhenger av de spesifikke omstendighetene rundt din flytting. Det er viktig å få et detaljert estimat fra et pålitelig flyttefirma som kan vurdere alle detaljer ved jobben. Dette vil ikke bare gi deg en klar forståelse av kostnadene, men også sikre at flyttingen går så smidig som mulig.

Behov for eiendomsmegler

Ser du etter eiendomsmegler? Nå trenger du ikke lete lenger. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra flere meglere.