Flyttetjenester

Flyttetjenester. En komplett guide med informasjon om priser, gode tips og lokale flyttebyrå i Oslo.

Flyttetjenester Oslo

Ønsker du å vite mer om flyttetjenester? På denne siden forteller vi deg alt du må vite om flyttetjenester og hva det koster. Visste du at flyttebyrået også kan montere nye møbler du har kjøpt på IKEA? Les videre og få gode ekspert tips for en vellykket flytting

Flyttehjelp

Profesjonell flyttehjelp, utført av flyttebyrå med lang erfaring. Få hjelp til flytting, vask eller andre ting du har behov for når du skal flytte privat.

Flyttevask

Med en grundig og skikkelig flyttevask sikrer du at boligen er rengjort og klar for overtagelse av kjøper eller leietager.

Kontorflytting

Bedrift på flyttefot? Motta tilbud fra lokale flyttebyrå som har spesialisert seg på kontor og firmaflytting i Oslo.

Få hjelp med ulike flyttetjenester

Noen populære flyttetjenester i Oslo.

  • Flytting privat
  • Kontorflytting
  • Pianoflytting
  • Bærehjelp
  • Kjøre bort avfall
  • Tømme dødsbo
  • Flyttevask
  • Leie flyttebil
  • Mellomlagring
  • Utenlandsflytting

Priser på flyttetjenester

Forståelig nok er mange opptatt av pris på flyttebyrå og hva det koster. Dessverre er det ikke alltid like lett å gi en fastpris på flytting. Derfor er det vanlig at flyttetjenester i Oslo gjøres på timesats. For å gi en fastpris er det nemlig mange ting som må tas i betraktning for at flyttebyrået skal kunne beregne kostnader for flytting. Det kan være størrelsen på flyttingen, avstanden mellom hvor du flytter fra og til. Og ikke minst hvilke flyttetjenester du etterspør. Alle disse tre faktorene har en direkte innvirkning på flyttekostnader.

Under kan du lese mer om det som er markedspriser for flyttebyrå i Oslo. Ønsker du å finne et billig flyttebyrå anbefales vi at du undersøker varebil utleie og leier en flyttebil. Da kan du flytte selv med venner og familie. Er du mest opptatt av pris når du skal flytte vil du helt sikkert få en dårlig opplevelse. Husk at flyttebransjen bærer preg av mange useriøse aktører og et billig flyttebyrå er ikke alltid å anbefale.

Vanlig timesatser for flytting er mellom 1500 kroner til 1700 kroner per time, det inkluderer to mann og en flyttebil mellom 16 til 20 kubikk. Noen ganger flytter man fra en stor enebolig med mange tunge saker og flytteesker. Da kan flyttebyrået stille med tre mann og flyttebil, noe som koster mellom 1900 kroner til 2300 kroner. Prisene inkluderer merverdiavgift. Husk at du som privatkunde likevel alltid kun skal forholde deg til priser inklusive mva. Mottar du pris der merverdiavgift ikke er oppgitt og flyttebyrået har skjult dette? Det er ikke lov og du kan klage på dette.

4,9
4,9 out of 5 stars (based on 76 reviews)
Veldig fornøyd, anbefales!93%
Godt levert!3%
Fornøyd!4%
Ikke som forventet!0%
Anbefales ikke!0%

Behov for eiendomsmegler?

Ser du etter eiendomsmegler? Nå trenger du ikke lete lenger. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra flere meglere.