Flytte badekar Oslo

Flytting av et badekar er ingen enkel oppgave. Det krever omfattende planlegging, fysisk styrke og ikke minst, en vurdering av om det virkelig lønner seg. I Oslo, hvor boliger ofte kan ha trange passasjer og flere etasjer, kan prosessen bli spesielt utfordrende. Vi gir deg de viktigste tipsene og rådene for å håndtere denne tunge jobben på den sikreste og mest effektive måten.

Hjelp med å flytte badekar

Har du et badekar du trenger hjelp til å flytte? Få profesjonell hjelp fra lokale flyttebyrå i Oslo. Flytting av badekar, spabad og andre baderomsmøbler. For å sikre en trygg og skadefri transport av badekar anbefaler vi å bruke et flyttefirma som har erfaring med slike spesialoppdrag.

Flytte badekar Oslo
Hjelp med å flytte et badekar

Flytting for leverandører

Flytter badekar for leverandører og produsenter. Faste avtaler som sikrer erfarent mannskap og konkurransedyktige priser. Flytting av badekar på Østlandet, inkludert Asker & Bæum, Lillestrøm og Nordre Follo.

Flytte boblebad

Det er ingenting som er så avslappende som å slappe av i et spabad. Finn flyttebyrå og sammenlign priser på flytting av boblebad og spabad i Oslo.

Flytte boblebad og spabad

Flyttebyrå som flytter boblebad

Noen flyttebyrå som har lang erfaring med spesialflytting og flytter boblebad i Oslo.

Oslo Spesialflytting

Bærehjelp og tunge løft

981 52 441

Lysekroner.  •  Piano  •  Flygel

Sinsenveien 28
0572 Oslo

Flytting av lysekroner

Lang erfaring

800 35 988

Pianoflytting  •  Lysekroner  •  Boblebad

Østensjøveien 36
0667 Oslo

Sirva Flyttebyrå

Tidl. Team Relocations

67 16 16 16

Utenlandsflytting  •  Nasjonal

Ankerveien 209
1359 Eiksmarka

Før du flytter et badekar

Før du begynner prosessen, tenk nøye gjennom om det faktisk er verdt å flytte badekaret. På grunn av størrelsen, vekten og kompleksiteten tilknyttet installasjonen, kan det ofte være mer kostnadseffektivt å kjøpe et nytt badekar til den nye boligen fremfor å flytte det gamle. Dette er spesielt sant hvis du flytter til eller fra en bolig med utfordrende arkitektur, som trange korridorer eller mange trapper.

4,9
4,9 out of 5 stars (based on 76 reviews)
Veldig fornøyd, anbefales!93%
Godt levert!3%
Fornøyd!4%
Ikke som forventet!0%
Anbefales ikke!0%

Hva bør du tenke på før du flytter et badebar

Når det kommer til å flytte et tungt badekar, er det flere ting du må vurdere før du setter i gang. Dimensjoner, vekt, rørleggerarbeid og om du bør leie inn profesjonell hjelp er alle faktorer som kan påvirke flytteprosessen.

Vurder dimensjoner og omgivelser

Før du begynner flytteprosessen, er det lurt å måle de nøyaktige dimensjonene til badekaret, samt sjekke målene på badet og andre relevante områder i hjemmet ditt. Dette inkluderer passasjer som gangen og trapper, samt inngangs- og utgangspunkter.

For store badekar kan det være nødvendig å fjerne dører fra hengslene eller bruke et vindu for å få badekaret ut av boligen. Korrekt måling er avgjørende for å unngå å ende opp med et badekar som er for stort for de tiltenkte rommene.

Hvor mye veier et badekar

Vekten på badekaret ditt er en avgjørende faktor for om du kan flytte det selv eller om du trenger å leie inn profesjonelle. Badekarets materiale spiller en stor rolle i hvordan du skal gå frem:

  • Badekar av emaljert stål veier mellom 30-70 kg. Disse badekarene er populære for deres holdbarhet og lette vedlikehold. Kjennetegnes av sin matte eller halvmatte overflate som kan pusses om nødvendig
  • Andre badekar som er laget i stein kan veie mellom 170 til 220 kg. Flytting av slike badekar krever betydelig mer innsats og planlegger for en sikker flytting

Rådfør deg med rørlegger

Å avinstallere et badekar og utføre rørleggerarbeid kan være en utfordrende prosess, spesielt når du skal flytte det til en ny bolig. Det er viktig å få hjelp av en kvalifisert rørlegger for å sikre at både demontering og installasjon av badekaret gjennomføres trygt og effektivt. En rørlegger vil kunne vurdere ditt eksisterende rørleggersystem for å identifisere og løse eventuelle kompatibilitetsproblemer med det nye badekarets plassering og krav.

Profesjonell hjelp er avgjørende for å unngå vannskader og sikre at alle tilkoblinger er korrekt utført og tettede.

Bestill flyttehjelp

Gitt kompleksiteten og risikoen forbundet med å flytte tunge badekar, er det ofte klokt å engasjere profesjonell flyttehjelp eller rørleggere. De har nødvendig erfaring og utstyr for å håndtere store og tunge objekter sikkert og effektivt.

Behov for eiendomsmegler

Ser du etter eiendomsmegler? Nå trenger du ikke lete lenger. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra flere meglere.