Kontorflytting

Kontorflytting Oslo. Flyttehjelp for bedrifter som skal flytte kontor i Oslo. Flytting for bedrifter kan være omfattende prosesser med mye organisering og samkjøring. Flyttebyrå hjelper deg med kontorflytting i Oslo og Viken, inkludert Asker, Bærum, Skedsmo og Ski.

Kontorflytting Oslo

Det er mange årsaker til at en bedrift ønsker å flytte kontor. For noen bedrifter handler det om at de vokser og trenger større plass. Andre går motsatt vei og ønsker å avvikle deler av driften. Dagens lokaler har kanskje ikke gode nok løsninger eller at man ønsker mer moderne kontorlokaler. Uansett årsak til kontorflytting er det viktig at flytteprosessen skjer raskt og effektivt. Ønsker du mer informasjon om kontorflytting og fordelene ved å bruke et flyttebyrå?

Flyttehjelp

Profesjonell flyttehjelp, utført av flyttebyrå med lang erfaring. Få hjelp til flytting, vask eller andre ting du har behov for når du skal flytte privat.

Flyttevask

Med en grundig og skikkelig flyttevask sikrer du at boligen er rengjort og klar for overtagelse av kjøper eller leietager.

Kontorflytting

Bedrift på flyttefot? Motta tilbud fra lokale flyttebyrå som har spesialisert seg på kontor og firmaflytting i Oslo.

Flytte kontor

På denne siden forteller vi deg viktige ting du trenger å vite om bedriftsflytting i Oslo og hva det koster (priser for flyttebyrå). Vi har også et utvalg av flyttebedrifter som har spesialisert seg på kontorflytting.

Det å flytte kontor i Oslo kan være en stor prosess. Hvor omfattende det er avhenger av størrelsen på bedriften, hvor dere skal flytte fra og hva som skal flyttes. Coronasituasjonen har gjort hjemmekontor til den nye normalen og mange bedrifter har ansatte som sitter og jobber hjemme. Flytting av slike kontor går relativt raskt og effektivt. Det innebærer som regel flytting av kontorpult, kontorstol og eller lite kontormøbler. En pc og trådløst nett er stort sett det man trenger for å være operative på et hjemmekontor.

Skal bedriften flytte hele driften fra et kontorlokale til et annet er det derimot en mye større oppgave. Det første skrittet som er an av grunnpilarene for en effektiv flytteprosess er god planlegging. Ta kontroll på arbeidsoppgavene og hva som skal gjøres til enhver tid. Hvem skal gjøre hva og hva om alt ikke går slik det skal? Behovet for god organisering er viktig. Bedrifter som flytter ønsker minimal nedetid og at den daglige driften påvirkes i minst mulig grad. Derfor er det viktig at en kontorflytting utføres raskt og profesjonelt.

5 viktige punkter når du skal flytte kontor

Det kan ikke overvurderes hvor viktig det er med god organisering når bedrifter skal flytte. Start i god tid, gjerne 3-6 måneder før hvis det er mulig.

 • Bestill befaring fra flyttebyrå. Sjekk med 2-3 flyttebyrå.
 • Lag en huskeliste for kontorflytting
 • Gi tydelig informasjon
 • Sorter alt som skal flyttes, det som skal kastes og hvis det er ting dere ønsker å selge
 • Tenk gode sikkerhetsrutiner

Flyttebyrå som har spesialisert seg på kontorflytting og arbeidsplasser er nøkkelen til en bekymringsfri flytting. Gode rutiner og metoder er viktig når en bedrift skal flytte kontorlokaler på en trygg og sikker måte. Å flytte kontor er ofte annerledes enn en bolig til bolig flytting. Det er andre problemstillinger og flytting av tungt og dyrt kontorutstyr. Derfor er det viktig at man er kritisk til hvilket flyttebyrå man velger til kontorflytting. Gå til næringslokaler for å se ledige kontorlokaler i Oslo.

Flyttetjenester for bedrifter

Små detaljer skiller de beste flyttebyrå fra resten. En liten tue kan velte et stort lass. Vær nøye med valg av flyttebyrå og sjekk referanser.

–  Be om en uforpliktende befaring

–  Sørg for at alle avtaler og tilbud er skriftlig

Flyttetjenester for bedrifter kan variere ut i fra hvilke behov bedriften har. Ingen flytting er lik. Flyttetjenester ved kontorflytting:

 1. Planlegging og forarbeid
 2. Merking av flyttegods
 3. Nedpakking
 4. Demontering av kontormøbler
 5. Montering av kontormøbler
 6. Transporttjenester
 7. Lagertjenester for bedrifter, mellomlagring
 8. Tilbakestilling av kontor, kontoravvikling
 9. Renholdstjenester, kontorvask

Nødvendig utstyr ved kontorflytting; erfarent mannskap, riktig utstyr, traller, flyttebur.

Behov for eiendomsmegler?

Ser du etter eiendomsmegler? Nå trenger du ikke lete lenger. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra flere meglere.