Flytte industrivaskemaskin

Flytte industrivaskemaskin | Flytting av industrimaskiner, tunge gjenstander og andre maskiner. Spesialist på tunge løft i Oslo. Få hjelp fra lokale flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på spesialflytting og frakt av tunge eiendeler.

Flytting av industrivaskemaskin

Flytting av husholdningsapparater er vanlig ting å flytte under en flytting, vaskemaskiner er heller ingen unntak. Men en industrivaskemaskin er større og veier mye mer, noen kan veie opp mot flere tonn. Ikke bare er de klumpete og tunge, men de må flyttes på riktig måte for å unngå skade og ankomme destinasjonen i perfekt stand. Selv om det høres ut som en komplisert oppgave, er alt som trengs den riktige tilnærmingen og verktøyene for å flytte en vaskemaskin enkelt og trygt. Derfor er det smart å overlate denne jobben til lokale flyttebyrå i Oslo.

Forberedelser før flytting

 • Gjennomgå og dokumenter maskinens tilstand før flytting. Dette inkluderer å ta bilder og notere eventuelle eksisterende skader
 • Rengjør maskinen grundig for å fjerne såpe, skitt og rusk som kan forårsake problemer under transport
 • Koble fra alle strømtilførsler og vannslanger. Pass på at alt vann er tappet ut fra slanger og interne komponenter for å unngå lekkasje

For å sikre vaskemaskinen før flytting og transport anbefales det å installere transportboltene dersom de er tilgjengelige. Dette stabiliserer trommelen og forhindrer internt bevegelse som kan skade maskinen. Bruk tykke flyttetepper og strekkfilm for å dekke og beskytte maskinens ytre. Dette minimerer risiko for riper og støtskader.

Flytte tinge vaskemaskiner

På grunn av vekten kan det være nødvendig å bruke løfteutstyr som gaffeltrucker eller kraner for å flytte maskinen. Sørg for at transportmiddelet er robust nok til å håndtere vekten av maskinen. Lasteflaten må være flat og stabil.

 

Flyttebyrå som flytter vaskemaskin

Noen flyttebyrå som har lang erfaring med spesialflytting og flytter vaskemaskiner.

Oslo Spesialflytting

Bærehjelp og tunge løft

981 52 441

Lysekroner.  •  Piano  •  Flygel

Sinsenveien 28
0572 Oslo

Flytting av lysekroner

Lang erfaring

800 35 988

Pianoflytting  •  Lysekroner  •  Boblebad

Østensjøveien 36
0667 Oslo

Sirva Flyttebyrå

Tidl. Team Relocations

67 16 16 16

Utenlandsflytting  •  Nasjonal

Ankerveien 209
1359 Eiksmarka

Flyttehjelp for private og firma

Flyttebyråene flytter for private og bedrifter innad i Oslo og på Østlandet.

 

 • For private som flytter fra bolig til bolig
 • Bedriftsflytting, butikklokaler og næringseiendom
 • Flyttetjenester for borettslag, sameier og foreninger
4,9
4,9 out of 5 stars (based on 76 reviews)
Veldig fornøyd, anbefales!93%
Godt levert!3%
Fornøyd!4%
Ikke som forventet!0%
Anbefales ikke!0%

Vanlige spørsmål og svar

 

1. Kan du flytte en vaskemaskin uten å bruke transportboltene?

Det er absolutt mulig å flytte en vaskemaskin uten å bruke transittbolter, men det anbefales sterkt mot å gjøre dette hvis det lar seg unngå. Transittboltene er spesielt viktige for å sikre at trommelen i vaskemaskinen ikke beveger seg under transport. Uten disse boltene kan trommelen og dens opphengssystemer utsettes for store krefter som kan føre til alvorlige skader på maskinen. år trommelen beveger seg under transport, kan dette også føre til unødig slitasje på oppheng og fjærer som holder trommelen.

En løs trommel kan forårsake uforutsette bevegelser som gjør hele maskinen vanskeligere å håndtere under transport, noe som øker risikoen for skader både på maskinen og på de som flytter den.

Flytte industrivaskemaskin

2. Må du tømme en vaskemaskin før flytting

Ja, det er absolutt nødvendig å tømme vaskemaskinen for vann før flytting. Dette forhindrer lekkasjer som kan skade maskinen selv, gulvet, eller andre gjenstander under transport. Det er best å gjøre dette minst 24 timer i forveien, slik at maskinen rekker å tørke helt.

3. Hvordan flytter du en vaskemaskin på en enkel måte?

For å flytte en vaskemaskin trygt og effektivt, start med å forberede og sikre den ordentlig. Følg disse stegene:

 1. Koble fra strøm og vann.
 2. Fest alle løse slanger og ledninger.
 3. Sikre trommelen med transportbolter hvis tilgjengelig.
 4. Bruk en tralle for å flytte maskinen og unngå å løfte den direkte.
 5. Hvis prosessen virker for krevende, vurder å bruke profesjonell flyttehjelp i Oslo som har erfaring og utstyr til å håndtere tunge husholdningsapparater.

4. Kan man legge ned en vaskemaskin under transport

Det er generelt ikke anbefalt å legge en vaskemaskin på siden under transport. Dette kan føre til intern skade, særlig hvis trommelen ikke er fastsatt med transportbolter. Det beste er å transportere vaskemaskinen i oppreist stilling i henhold til produsentens anvisninger for å minimere risiko for skader.

 

Behov for eiendomsmegler

Ser du etter eiendomsmegler? Nå trenger du ikke lete lenger. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra flere meglere.