Flytte biljardbord

Trenger du hjelp med å flytte en lysekrone? Få profesjonell hjelp til å flytte skjøre gjenstander og eiendeler fra lokale flyttebyrå i Oslo.

Hjelp med å flytte biljardbord

Den beste måten for å flytte et biljardbord på er å bruke et profesjonelt flyttebyrå med lang erfaring. Hvis du noen gang har spilt biljardbord eller vært rundt et slikt bord, vet du at disse er store, tunge og vanskelige å flytte på. Å flytte et biljardbord krever mer enn bare muskler. Noen lokale flyttebyrå i Oslo har spesialisert seg på tunge løft, inkludert flytting av biljardbord.

Flytte biljardbord
Flyttebyrå hjelper deg med å flytte biljardbord

Flytting hos bedrifter

Flytter kontor og bedrifter. Alt fra kontormøbler, hev senk pulter, tunge maskiner og brannskap. Våre anbefalte flyttebyrå har lang erfaring med firmaflytting.
Har dere noe som ikke får plass i heisen og må flyttes ned trappene? Ingen problem. Bestill flyttehjelp i dag.

Flytter flipperspill

På 80- og 90 tallet var arkade- og flipperspill veldig populære. De siste årene har vi sett disse maskinene gjennopblomstre. Enten det er en bedrift eller du har dette som hobby, få proff hjelp med flytting og frakt av flipper- og pinballspill.

Flytter spilleautomater

Flyttebyrå som flytter biljardbord

Noen flyttebyrå som har lang erfaring med spesialflytting og flytter biljardbord.

Oslo Spesialflytting

Bærehjelp og tunge løft

981 52 441

Lysekroner.  •  Piano  •  Flygel

Sinsenveien 28
0572 Oslo

Flytting av lysekroner

Lang erfaring

800 35 988

Pianoflytting  •  Lysekroner  •  Boblebad

Østensjøveien 36
0667 Oslo

Sirva Flyttebyrå

Tidl. Team Relocations

67 16 16 16

Utenlandsflytting  •  Nasjonal

Ankerveien 209
1359 Eiksmarka

Hvem kan flytte biljardbord i Oslo

Et biljardbord veier alt fra 150 til 500 kilo og det er selvsagt utfordrende å flytte disse alene. Derfor finnes det noen flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på å frakte og transportere biljardbord.

Uansett du kjøper et biljardbord og trenger det levert, selger et på nett, eller trenger hjelp med å kaste et gammelt biljardbord anbefaler vi å sette bort jobben til profesjonelle flyttebyrå.

4,9
4,9 out of 5 stars (based on 76 reviews)
Veldig fornøyd, anbefales!93%
Godt levert!3%
Fornøyd!4%
Ikke som forventet!0%
Anbefales ikke!0%

Slik forbereder du flytting av biljardbord

Flytting av et biljardbord er en stor oppgave som krever riktig planlegging og utstyr. Her er en trinnvis guide som hjelper deg med å flytte et biljardbord trygt og effektivt:

Har du enda ikke bestemt deg for hvilket du skal kjøpe anbefaler vi å sjekke ut Biljardimport.no som holder til i Fetsund. De selger ulike biljardbord.

  • Forbered riktig verktøy og materialer: Du trenger en skrutrekker, en drill, en tang, flytteteppe, strekkfilm, og en skiftenøkkel. Det er også lurt å ha robuste flyttebokser for små deler som skruer og bolter
  • Mål alle døråpninger, trapper og ganger. Dette sikrer at biljardbordet kan transporteres trygt uten skader på eiendom eller selve bordet.
  • Start med å fjerne bordets lommer, deretter følger du med skinner og til slutt bena. Hvis bordet har en skiferplate, er dette det tyngste elementet og krever forsiktig håndtering.
  • Bruk flyttetepper og strekkfilm for å beskytte hver del av biljardbordet under transport. Dette reduserer risiko for riper og annen skade.
  • Sørg for å ha nok hjelp tilgjengelig. Flytting av biljardbord er ikke en enmannsjobb, spesielt skiferplatene kan veie over 250 kg.
  • Last delene forsiktig inn i flyttebilen. Større deler som skiferplater bør transporteres liggende og sikres godt for å unngå at de beveger seg under transport.
  • Når du ankommer det nye stedet, monterer du biljardbordet i omvendt rekkefølge av demonteringen. Start med å sette på bena, deretter skiferplaten og til slutt monterer du skinner og lommer.

Flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på tunge løft, inkludert flytting av arkivskap, våpenskap, lysekroner og pianoflytting.

Hvor mye koster det å flytte et biljardbord?

Prisen på å flytte et biljardbord kan variere basert på en rekke faktorer, herunder avstand, vekt, tidspunkt, og plasseringen av henting og levering. Her er en detaljert oversikt over hva det kan koste å flytte et biljardbord.

1. Avstand

Kostnaden for å flytte et biljardbord avhenger av avstanden det skal transporteres

2. Vekt og størrelse

Tyngre og større biljardbord, som de laget av materialer som marmor, vil ofte koste mer å flytte. Dette skyldes behovet for ekstra mannskap og utstyr for å sikre sikker håndtering og transport av bordet.

3. Tidsrammer

Hvis du trenger å flytte biljardbordet ditt innen en spesifikk og snar tidsramme, kan dette påvirke kostnaden. Selv om det er mindre vanlig, kan tiden på året også påvirke kostnadene. Vintermåneder kan medføre vanskelige kjøreforhold som is og snø, som kan kreve mer tid og forsiktighet under transporten, og potensielt øke prisen.

4. Henting og leveringssteder

Kostnadene kan også påvirkes av hvor lett det er å nå hentestedet.

Det er viktig å innhente flere tilbud fra profesjonelle flyttebyråer som spesialiserer seg på tunge gjenstander som biljardbord. Dette gir deg en bedre forståelse av de totale kostnadene og hjelper deg med å finne den mest kostnadseffektive og trygge løsningen for ditt behov.

 

Behov for eiendomsmegler

Ser du etter eiendomsmegler? Nå trenger du ikke lete lenger. Fyll ut et skjema og motta tilbud fra flere meglere.